Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Jin Ping - gegrild varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jin Ping
gegrild varkensvlees

Ingrediënten:
500 gr varkensvlees
11 teentjes knoflook
7 coriander wortels
1/4 theel zout
1 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
sate stokjes

garnering:
nam prik (zie recept)

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Wrijf of maal de coriander wortels, de knoflook en het zout fijn tot een pasta. Meng dit met de kecaps en marineer hiermee het vlees voor tenminste 1 uur. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar. Serveer hierbij de nam prik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854