banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kodok saos mentega - Kikkerbilletjes in botersaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Kodok saos mentega
Kikkerbilletjes in botersaus


Bahan-bahan:
Ingredienten:
1000 gr kikkerbilletjes
2 eetl kecap manis
olie

bahan-bahan saos:
ingredienten saus:
3 eetl boter
5 eetl kecap manis
1 eetl suiker
1 eetl ketchup
3 eetl kecap inggris (Worchestershire saus)
1/2 theel peper

Taburan:
Garnering:
1 limoen (schijfjes)

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de kikkerbilletjes schoon met wat gezouten water. Marineer de kikkerbilletjes met de kecap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kikkerbilletjes bruin en gaar en schep deze uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken.
Verhit in een pan de boter en voeg de ingredienten voor de saus toe samen en meng dit goed. Dan de kikkerbilletjes toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus wat gebonden is. Serveer de kikkerbilletjes met de schijfjes citroen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314548