Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kodok saos mentega - Kikkerbilletjes in botersaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Kodok saos mentega
Kikkerbilletjes in botersaus


Bahan-bahan:
Ingredienten:
1000 gr kikkerbilletjes
2 eetl kecap manis
olie

bahan-bahan saos:
ingredienten saus:
3 eetl boter
5 eetl kecap manis
1 eetl suiker
1 eetl ketchup
3 eetl kecap inggris (Worchestershire saus)
1/2 theel peper

Taburan:
Garnering:
1 limoen (schijfjes)

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de kikkerbilletjes schoon met wat gezouten water. Marineer de kikkerbilletjes met de kecap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kikkerbilletjes bruin en gaar en schep deze uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken.
Verhit in een pan de boter en voeg de ingredienten voor de saus toe samen en meng dit goed. Dan de kikkerbilletjes toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus wat gebonden is. Serveer de kikkerbilletjes met de schijfjes citroen.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017685