zoeken
Recente reacties

Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.





Kodok saos mentega - Kikkerbilletjes in botersaus


Kodok saos mentega
Kikkerbilletjes in botersaus
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1000 gr kikkerbilletjes
2 eetl kecap manis
olie
bahan-bahan saos:
ingredienten saus:
3 eetl boter
5 eetl kecap manis
1 eetl suiker
1 eetl ketchup
3 eetl kecap inggris (Worchestershire saus)
1/2 theel peper
Taburan:
Garnering:
1 limoen (schijfjes)
Cara membuat:
Bereiding:
Maak de kikkerbilletjes schoon met wat gezouten water. Marineer de kikkerbilletjes met de kecap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kikkerbilletjes bruin en gaar en schep deze uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken.
Verhit in een pan de boter en voeg de ingredienten voor de saus toe samen en meng dit goed. Dan de kikkerbilletjes toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus wat gebonden is. Serveer de kikkerbilletjes met de schijfjes citroen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Be the first to comment.