Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nam Jim Jaew - pittige saus (Esarn)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nam Jim Jaew
pittige saus (Esarn)

Ingrediënten:
5 eetl vissaus (nam pla)
2 theel palmsuiker
2 theel asem
15 rode rawits
1 sjalot
1/2 lenteui
2 theel kleefrijst (ketan)

Bereiding:
Rooster de rawits droog in een koekeplan en wrijf deze daarna fijn tot een poeder. Rooster de kleefrijst droog in een koekpan totdat deze bruin zijn geworden. Snijd de lenteui en de sjalot fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten goed doorelkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025396