Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Nam Jim Jaew - pittige saus (Esarn)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nam Jim Jaew
pittige saus (Esarn)

Ingrediënten:
5 eetl vissaus (nam pla)
2 theel palmsuiker
2 theel asem
15 rode rawits
1 sjalot
1/2 lenteui
2 theel kleefrijst (ketan)

Bereiding:
Rooster de rawits droog in een koekeplan en wrijf deze daarna fijn tot een poeder. Rooster de kleefrijst droog in een koekpan totdat deze bruin zijn geworden. Snijd de lenteui en de sjalot fijn. Meng vervolgens alle ingrediënten goed doorelkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976