zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Nam Chim Kai - zoetzure chilisaus


Nam Chim Kai
zoetzure chilisaus
Ingrediënten:
150 ml rijstazijn
150 gr rietsuiker
150 ml water
3 eetl vissaus
2 eetl rijstwijn
4 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1-2 theel chili vlokken
Bereiding:
Hak de knoflook zeer fijn. Meng alle ingrediënten in een pan goed doorelkaar en laat het zachtjes voor 20 minuten sudderen totdat het begint in te dikken. Laat het daarna afkoelen voor gebruik.
zoetzure chilisaus
Ingrediënten:
150 ml rijstazijn
150 gr rietsuiker
150 ml water
3 eetl vissaus
2 eetl rijstwijn
4 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1-2 theel chili vlokken
Bereiding:
Hak de knoflook zeer fijn. Meng alle ingrediënten in een pan goed doorelkaar en laat het zachtjes voor 20 minuten sudderen totdat het begint in te dikken. Laat het daarna afkoelen voor gebruik.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.