Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Nam Chim Kai - zoetzure chilisaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nam Chim Kai
zoetzure chilisaus

Ingrediënten:
150 ml rijstazijn
150 gr rietsuiker
150 ml water
3 eetl vissaus
2 eetl rijstwijn
4 teentjes knoflook
1 eetl limoensap
1-2 theel chili vlokken

Bereiding:
Hak de knoflook zeer fijn. Meng alle ingrediënten in een pan goed doorelkaar en laat het zachtjes voor 20 minuten sudderen totdat het begint in te dikken. Laat het daarna afkoelen voor gebruik.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100489