Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Naam Phrik Pao - geroosterde sambal met asem

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Naam Phrik Pao
geroosterde sambal met asem

Ingrediënten:
14 gedroogde lomboks
11 rode sjalotten
8 teentjes knoflook
2 eetl trasi
4 eetl palmsuiker
5 eetl vissaus
3 eetl asam
water

Bereiding:
Week eerst de lomboks voor 10 minuten in water en laat deze dan uitlekken en droog worden. Rooster vervolgens de lomboks, de sjalotten en de knoflook droog in een koekenpan totdat deze bruin zijn geworden. Wrijf of maal daarna de lomboks, de sjalotten, de knoflook, de trasi en de pamsuiker fijn tot een pasta. Meng hierdoor de asam en de vissaus en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025396