Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Naam Phrik Pao - geroosterde sambal met asem

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Naam Phrik Pao
geroosterde sambal met asem

Ingrediënten:
14 gedroogde lomboks
11 rode sjalotten
8 teentjes knoflook
2 eetl trasi
4 eetl palmsuiker
5 eetl vissaus
3 eetl asam
water

Bereiding:
Week eerst de lomboks voor 10 minuten in water en laat deze dan uitlekken en droog worden. Rooster vervolgens de lomboks, de sjalotten en de knoflook droog in een koekenpan totdat deze bruin zijn geworden. Wrijf of maal daarna de lomboks, de sjalotten, de knoflook, de trasi en de pamsuiker fijn tot een pasta. Meng hierdoor de asam en de vissaus en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976