Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sateh babi - saté van varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sateh babi
saté van varkensvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:

500 gr varkensvlees
9 teentjes knoflook
2 eetl asemwater
150 ml bouillon
200 ml kokosmelk
satéstokjes

Haluskan:
boemboe:
7 kemirienoten
2 limoenschillen, geraspt
1 eetl ketoembar
1/2 eetl djintan
1 theel koenjit
1 theel trassie
1/2 theel kentjoer
1/2 theel laos
1 eetl suiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Neem vervolgens 3/4 deel van de boemboe en meng dit met het asemwater. Marineer hiermee het vlees. Kook de bouillon, met de rest van de boemboe en de kokosmelk tot een saus.
Rijg het vlees aan de satépennen en rooster dit op een houtskoolvuurtjes bruin en gaar. Bestrijk het vlees regelamtig met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 213 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030291