banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sateh babi - saté van varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sateh babi
saté van varkensvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:

500 gr varkensvlees
9 teentjes knoflook
2 eetl asemwater
150 ml bouillon
200 ml kokosmelk
satéstokjes

Haluskan:
boemboe:
7 kemirienoten
2 limoenschillen, geraspt
1 eetl ketoembar
1/2 eetl djintan
1 theel koenjit
1 theel trassie
1/2 theel kentjoer
1/2 theel laos
1 eetl suiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Neem vervolgens 3/4 deel van de boemboe en meng dit met het asemwater. Marineer hiermee het vlees. Kook de bouillon, met de rest van de boemboe en de kokosmelk tot een saus.
Rijg het vlees aan de satépennen en rooster dit op een houtskoolvuurtjes bruin en gaar. Bestrijk het vlees regelamtig met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 233 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683616