banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Taoge Ikan Jambal - roerbak van tauge met gezouten vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Taoge Ikan Jambal
roerbak van tauge met gezouten vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr ikan asin jambal
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
100 gr tauge
10 Chinese bieslook
1 lente-ui
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1/2 theel peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jambal in blokjes van 1cm en week het daarna in warm water. Snijd de bieslook in stukjes van 2 cm en de lente-ui in stukjes van 1 cm. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de jambla bruin en zet apart.
Verhit 2 eetl van de gebruikte olie en fruit de knoflook en de jahe van 1 minuut. Voeg dan de tauge, de bieslook, de lente-ui, de oestersaus, het zout en de peper toe en meng goed.
Voeg dan de jambal toe en bak het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668975