banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Tumis Taoge Ikan Jambal - roerbak van tauge met gezouten vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Taoge Ikan Jambal
roerbak van tauge met gezouten vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr ikan asin jambal
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
100 gr tauge
10 Chinese bieslook
1 lente-ui
1 eetl oestersaus
1 theel zout
1/2 theel peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jambal in blokjes van 1cm en week het daarna in warm water. Snijd de bieslook in stukjes van 2 cm en de lente-ui in stukjes van 1 cm. Snijd de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de jambla bruin en zet apart.
Verhit 2 eetl van de gebruikte olie en fruit de knoflook en de jahe van 1 minuut. Voeg dan de tauge, de bieslook, de lente-ui, de oestersaus, het zout en de peper toe en meng goed.
Voeg dan de jambal toe en bak het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38380259