1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Kambing Masak Gulai
gestoofd lamsvlees in romige kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr lamsvlees (rack)
2 salam blaadjes
2 cm jahe
1000 ml water
2 kunyit blad
5 jeruk purut blaadjes
2 sereh/citroengras
3 kruidnagels
350 ml santen asli
1250 ml santen cair
1 eetl zout
2 theel asam water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
7 rode lomboks
5 kemiri
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/4 theel anijs
2 cm jahe
2 cm kunyit
2 cm laos

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat
bereiding:
Snijd het rack in stukken. Verhit in een pan het water samen met de salam, de jahe en het vlees en kook het vlees half gaar. Giet af en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut, het kunyit blad, de sereh en de kruidnagels voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en meng goed. Dan de santen cair toevoegen samen met het zout en het asam water en kook het vlees langzaam verder gaar. Dan de santen asli toevoegen en breng voorzichtig al roerend aan de kook.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092535