banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Cah Bayam Telur - roerbak van spinazie met ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Bayam Telur
roerbak van spinazie met ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes spinazie
4 teentjes knoflook
1 sjalot / 1/2 ui
4 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 ei
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
100 ml water
1/2 theel sesamolie
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en de keriting grof. Snijd de sjalot in plakjes. Klop het ei op. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalot en de keriting voor 3 minuten. Schuif het dan naar de kant van de pan. Voeg het ei toe en bak dit tot een roerei.
Dan de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook.
Vervolgens de spinazie en de sesamolie toevoegen en meng goed. Bak kort en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557928