banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Taoge Kedelai - roerbak van tauge en mais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Taoge Kedelai
roerbak van tauge en mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr tauge (van sojabonen)
25 gr peultjes
75 gr maiskolfjes (4 stuks)
2 Chinese bieslook
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 rode lomboks
1/2 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de peultjes. Snijd de maiskolfjes in plakjes. Snijd de bieslook in stukjes van 1 1/2 cm. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de tauge, de peultjes en de maiskolfjes toe en meng goed en bak het zacht.
Dan de kecap, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen gevolgd door het water en breng het aan de kook. Dan de bieslook toevoegen en meng goed. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668291