logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Taoge Kedelai
roerbak van tauge en mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr tauge (van sojabonen)
25 gr peultjes
75 gr maiskolfjes (4 stuks)
2 Chinese bieslook
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 rode lomboks
1/2 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de peultjes. Snijd de maiskolfjes in plakjes. Snijd de bieslook in stukjes van 1 1/2 cm. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de tauge, de peultjes en de maiskolfjes toe en meng goed en bak het zacht.
Dan de kecap, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen gevolgd door het water en breng het aan de kook. Dan de bieslook toevoegen en meng goed. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 89 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176731