Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Sayur Rebung Masak Gurih - in kokosmelk gestoofde groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Rebung Masak Gurih
in kokosmelk gestoofde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bamboescheuten
5 kouseband
1 theel rebon, geroosterd (gedroogde vis)
1 salam blad
1 theel zout
1`theel palmsuiker
1000 ml kokosmelk
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
2 cm kencur
4 cm kunyit
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboescheuten in dunne plakjes en de kouseband in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de salam, de rebon, het zout en de palmsuiker en breng aan de kook. Voeg dan de bamboescheuten en de kouseband toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438573