logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur Rebung Masak Gurih
in kokosmelk gestoofde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bamboescheuten
5 kouseband
1 theel rebon, geroosterd (gedroogde vis)
1 salam blad
1 theel zout
1`theel palmsuiker
1000 ml kokosmelk
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
2 cm kencur
4 cm kunyit
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboescheuten in dunne plakjes en de kouseband in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de salam, de rebon, het zout en de palmsuiker en breng aan de kook. Voeg dan de bamboescheuten en de kouseband toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 200 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151371