Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur Rebung Masak Gurih - in kokosmelk gestoofde groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Rebung Masak Gurih
in kokosmelk gestoofde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bamboescheuten
5 kouseband
1 theel rebon, geroosterd (gedroogde vis)
1 salam blad
1 theel zout
1`theel palmsuiker
1000 ml kokosmelk
 
Haluskan:
bumbu:
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
2 cm kencur
4 cm kunyit
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboescheuten in dunne plakjes en de kouseband in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de salam, de rebon, het zout en de palmsuiker en breng aan de kook. Voeg dan de bamboescheuten en de kouseband toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233540