logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Udang Nenas
Garnalen met ananas


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr grote garnalen (tijger)
2 rode lomboks
3 jeruk purut blaadjes
6 teentjes knoflook
500 gr ananas
125 ml ananassap
7 kleine sjalotjes (stoof/inmaak)
1 eetl honing
½ theel zout
1 eetl limoensap
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de lomboks fijn en de jeruk purut zeer fijn. Snijd de ananas in blokjes. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten en laat dit nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 219 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421482