Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Udang Nenas - Garnalen met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Udang Nenas
Garnalen met ananas


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr grote garnalen (tijger)
2 rode lomboks
3 jeruk purut blaadjes
6 teentjes knoflook
500 gr ananas
125 ml ananassap
7 kleine sjalotjes (stoof/inmaak)
1 eetl honing
½ theel zout
1 eetl limoensap
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de lomboks fijn en de jeruk purut zeer fijn. Snijd de ananas in blokjes. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten en laat dit nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925255