Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Udang Nenas - Garnalen met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Udang Nenas
Garnalen met ananas


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr grote garnalen (tijger)
2 rode lomboks
3 jeruk purut blaadjes
6 teentjes knoflook
500 gr ananas
125 ml ananassap
7 kleine sjalotjes (stoof/inmaak)
1 eetl honing
½ theel zout
1 eetl limoensap
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de lomboks fijn en de jeruk purut zeer fijn. Snijd de ananas in blokjes. Verhit in een wok de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten en laat dit nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812343