Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kalio Terong Hijau - gestoofde aubergine in een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kalio Terong Hijau
gestoofde aubergine in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 dunne groene aubergines
1000 ml kokosmelk
2 kunyit blad
2 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
2 groene lomboks
2 asam kandis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
7 sjalotjes
2 cm kunyit
2 cm jahe
1 cm laos
1/2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de aubergines in de lengte in vier delen. Snijd de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, het kunyit blad, de jeruk purut, de sereh en de lomboks. Voeg dan de aubergines toe en meng alles goed. Vervolgens de asam kandis, het zout, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017735