logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Acar Mentah
pittige acar met ananas en komkommer

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr ananas
100 gr komkommer
4 sjalotjes
1 tomaat
10 rode rawits
3 eetl water
1 theel azijn
2 eetl palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ananas, de komkommer en de tomaat in blokjes. Snijd de sjalotjes in kleine blokjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 1 uur intrekken voor het serveren.

Add comment

Submit

who is online

We have 96 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420570