zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Ayam Tumis Asam Manis - roerbak van gezoete kip
- Ikan Kuah - Vissoep
- Pengat bungkus - Geroosterde vis in bananenblad
- Tumis Bunga Durian - gebakken durianbloemen
- Smoor Jengkol
- Sambal Goreng Udang Asam - pikant gebakken garnalen
- Daging Madura - Madurees gebakken rundvlees
- Sambal kemiri 2 - Sambal met kemirinootjes
- Sambal terong - sambal van aubergine
- Ikan Nila Dan Udang Galah Bakar - Geroosterde vis en grote gamba’s
Acar Mangga


Acar Mangga
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 jonge mangga
1 rode lombok
2 sjalot
2 eetl. azijn
1/2 theel.kunyit (kurkuma)
1 theel.suiker
1/4 theel zout
1 jerut-purut blad
4 eetl water
Bereiding:
Snijd de mangga in stukjes, de lombok en de sjalotten in reepjes en de jurut purut zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de azijn met het water, de sjalotten, de lombok, de kunyit, het zout en de suiker. Giet deze ssaus over de mangga en meng de jerut purut erdoor. Laten afkoelen voor gebruik.
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 jonge mangga
1 rode lombok
2 sjalot
2 eetl. azijn
1/2 theel.kunyit (kurkuma)
1 theel.suiker
1/4 theel zout
1 jerut-purut blad
4 eetl water
Bereiding:
Snijd de mangga in stukjes, de lombok en de sjalotten in reepjes en de jurut purut zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de azijn met het water, de sjalotten, de lombok, de kunyit, het zout en de suiker. Giet deze ssaus over de mangga en meng de jerut purut erdoor. Laten afkoelen voor gebruik.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.