Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Acar Mangga

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Mangga

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 jonge mangga
1 rode lombok
2 sjalot
2 eetl. azijn
1/2 theel.kunyit (kurkuma)
1 theel.suiker
1/4 theel zout
1 jerut-purut blad
4 eetl water

Bereiding:
Snijd de mangga in stukjes, de lombok en de sjalotten in reepjes en de jurut purut zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de azijn met het water, de sjalotten, de lombok, de kunyit, het zout en de suiker. Giet deze ssaus over de mangga en meng de jerut purut erdoor. Laten afkoelen voor gebruik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902394