zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Acar Campur Bandung - atjar tjampoer - schotel van gekookte groenten
- Kwee Talem 1 - twee kleuren pudding
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Sontong Kecap - Inktvis in een ketjapsaus
- Pandan Chiffron Cake 1
- Hele - garnaaltjes met kokos
- Asinan Bogor - Zoetzuur van gemengde groenten
- Pindang Kuning
- Cah pokcoy taoge - gebakken paksoy met tahu en tauge
- Asam Padeh - gestoofde vis
Acar Lombok Rawit - atjar van rawits


Acar Lombok Rawit
atjar van rawits
atjar van rawits
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ui
2 teentje knoflook
25. rode rawits
250 ml azijn
2 eetl. suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook grof. Verhit in een wok/wadjan de azijn samen met de suiker. Laat dit afkoelen en meng het met de rawits, de knoflook en de ui. Enige tijd laten intrekken voor gebruik.
ingrediënten:
1 ui
2 teentje knoflook
25. rode rawits
250 ml azijn
2 eetl. suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook grof. Verhit in een wok/wadjan de azijn samen met de suiker. Laat dit afkoelen en meng het met de rawits, de knoflook en de ui. Enige tijd laten intrekken voor gebruik.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.