logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bistek
Filipijnse biefstuk
ingrediënten:
750 gr rundvlees (sirloin)
2 eetl limoensap
2 eetl sojasaus (kecap asin)
2 theel gemalen zwarte pepper
3 eetl olie
1 rode ui
zout naar smaak

bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de ui in ringetjes. Meng het limoensap met de sojasaus en de pepper en marineer hiermee het vlees voor tenminste 12 uur. Verhit in een koekepan de olie en bak het vlees 30 seconden aan elke kant en schep het op een schaal. Strooi wat zout over het vlees. Bak in de achtergebleven olie de ui goudbruin en schep dit samen met wat olie/vleessappen over het vlees.

Add comment

Submit

who is online

We have 58 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180556