Asperges cho muchim
aspreges met een zoet-zure dressing
Ingrediënten:
450 gr groene asperges
1 eetl zout
water
Ingrediënten cho-gochujang dressing:
2 eetl gochujang
2 eetl azijn
1 eetl palmsuiker
3 teentjes knoflook
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
Bereiding:
Snijd de asperges in stukjes van 5 cm. Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de asperges voor 2-3 minuten. giet af en laats afkoelen.
Hak de knoflook fijn en meng alle ingregiënten voor de dressig goed door elkaar en totdat alles in opgelost. Giet de dressing over de asperges en meng goed.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sateh koju manis cina - saté, wat zoet
- Kecapsaus 1
- Nasi Bakar Jamur - gebakken rijst met paddenstoelen en kip
- Pantolo duku tedong - Gestoofde runderhaas
- Sayur bening - Sajoer van Indische spinazie en maïs
- Gulai Cubadak - stoofpotje met nangka/jackfruit
- Tahu Goreng Kuning - kruidige gebakken tahu
- Bebek Rawa - geroosterde eend met ananas en sambal
- Kuping babi kecap - Gebakken varkensoor in kecapsaus
- Daging Belacang - Gekruid gerookt rundvlees
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...