Asperges cho muchim
aspreges met een zoet-zure dressing
Ingrediënten:
450 gr groene asperges
1 eetl zout
water
Ingrediënten cho-gochujang dressing:
2 eetl gochujang
2 eetl azijn
1 eetl palmsuiker
3 teentjes knoflook
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
Bereiding:
Snijd de asperges in stukjes van 5 cm. Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de asperges voor 2-3 minuten. giet af en laats afkoelen.
Hak de knoflook fijn en meng alle ingregiënten voor de dressig goed door elkaar en totdat alles in opgelost. Giet de dressing over de asperges en meng goed.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sayur Asam Iga - stoofpotje van rundvlees met groenten
- Groene curry paste
- Kimchi 김치 - gefermenteerde kool
- Grombyang - zwarte rundvlees soep uit Permalang
- Kerrie Telor - eieren in kerriesaus
- Gudeg nangka - nangka met kip
- Gai Pad Prik - kip met groenten
- Manisan mangga pedis - stukjes mango
- Japchaebop 잡채밥 - gebakken mie met groenten en rijst
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
Recente Reacties
Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa en nee Ons recept is een oud en authentiek recept, maar er zijn modernere versies te vindenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoHeerlijk gerecht, maar dit recept is incompleet. Essentiële ingredienten die ontbreken 20 g koriander ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa, maar dat is het Kai gewordenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoKan het ook met kippen blokjesBalado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus
1 month agowerkelijk erg lekker, ga ik vaker maken, heerlijk!!!