Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Asperges cho muchim - aspreges met een zoet-zure dressing

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asperges cho muchim
aspreges met een zoet-zure dressing

Ingrediënten:
450 gr groene asperges
1 eetl zout
water

Ingrediënten cho-gochujang dressing:
2 eetl gochujang
2 eetl azijn
1 eetl palmsuiker
3 teentjes knoflook
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad

Bereiding:
Snijd de asperges in stukjes van 5 cm. Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de asperges voor 2-3 minuten. giet af en laats afkoelen.
Hak de knoflook fijn en meng alle ingregiënten voor de dressig goed door elkaar en totdat alles in opgelost. Giet de dressing over de asperges en meng goed.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261520