zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Tom Ga Kai - Kippensoep met mango
- Aduk-Aduk Tegal - pittige gebakken tempe met ei
- Ikan Belado
- Balado Tempe Kunyit - pittig gekruide en geurige tempe
- Chen Pi Niu Rou - rundvlees met mandarijn
- Gudeg Yogya - Nangka in kokossaus
- Sambal Goreng Kol Jagung - gehakt met kool en mais
- Cuko - Pempeksaus uit geboortestad Palembang
- Sateh kendari - sate van rundvlees
- Sambal Goreng Taoco - kwarteleitjes in groene pepersaus met tauco
Asperges cho muchim - aspreges met een zoet-zure dressing


Asperges cho muchim
aspreges met een zoet-zure dressing
Ingrediënten:
450 gr groene asperges
1 eetl zout
water
Ingrediënten cho-gochujang dressing:
2 eetl gochujang
2 eetl azijn
1 eetl palmsuiker
3 teentjes knoflook
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
Bereiding:
Snijd de asperges in stukjes van 5 cm. Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de asperges voor 2-3 minuten. giet af en laats afkoelen.
Hak de knoflook fijn en meng alle ingregiënten voor de dressig goed door elkaar en totdat alles in opgelost. Giet de dressing over de asperges en meng goed.
aspreges met een zoet-zure dressing
Ingrediënten:
450 gr groene asperges
1 eetl zout
water
Ingrediënten cho-gochujang dressing:
2 eetl gochujang
2 eetl azijn
1 eetl palmsuiker
3 teentjes knoflook
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
Bereiding:
Snijd de asperges in stukjes van 5 cm. Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de asperges voor 2-3 minuten. giet af en laats afkoelen.
Hak de knoflook fijn en meng alle ingregiënten voor de dressig goed door elkaar en totdat alles in opgelost. Giet de dressing over de asperges en meng goed.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.