logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Asperges cho muchim
aspreges met een zoet-zure dressing

Ingrediënten:
450 gr groene asperges
1 eetl zout
water

Ingrediënten cho-gochujang dressing:
2 eetl gochujang
2 eetl azijn
1 eetl palmsuiker
3 teentjes knoflook
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad

Bereiding:
Snijd de asperges in stukjes van 5 cm. Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de asperges voor 2-3 minuten. giet af en laats afkoelen.
Hak de knoflook fijn en meng alle ingregiënten voor de dressig goed door elkaar en totdat alles in opgelost. Giet de dressing over de asperges en meng goed.

Add comment

Submit

who is online

We have 79 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180143