banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Beoseot Gangjeong -버섯강정 - zoet gebakken paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Beoseot Gangjeong -버섯강정
zoet gebakken paddenstoelen

Ingrediënten:
60 gr shiitake, gedroogd
1/4 paprika
75 gr maizena of aardappelzetmeel
olie
water

Ingrediënten saus:
1 eetl soja saus
1 eetl gochujang
1 eetl rijstazijn
2 eetl ocheong/oligodang, anders 1 1/2 eetl honing
2 eetl rijstwijn

Bereiding:
Week de shiitake voor tenminste 2 uur in water. Knijp dan het vocht eruit en snijd de paddenstoelen in stukjes. Snij de paprika in blokjes. Wentel de paddestoelen door de maizena zodat deze volledig bedekt zijn.
Verhit in een pan de olie and frituur de paddenstoelen voor 2 minuten totdat deze licht goudbruin zijn geworden. Laat daarna uitlekken. Verhit opnieuw de olie en frituur de paddestoelen opnieuw voor 1 minuut totdat goudbruin zijn geworden.
Verhit in een pan de ingrediënten voor de saus en meng goed en breng aan de kook. Dan op middelhoog vuur laten sudderen totdat het wat indikt. Meng dan de paprika en de paddenstoelen erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324663