Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Beoseot Gangjeong -버섯강정 - zoet gebakken paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Beoseot Gangjeong -버섯강정
zoet gebakken paddenstoelen

Ingrediënten:
60 gr shiitake, gedroogd
1/4 paprika
75 gr maizena of aardappelzetmeel
olie
water

Ingrediënten saus:
1 eetl soja saus
1 eetl gochujang
1 eetl rijstazijn
2 eetl ocheong/oligodang, anders 1 1/2 eetl honing
2 eetl rijstwijn

Bereiding:
Week de shiitake voor tenminste 2 uur in water. Knijp dan het vocht eruit en snijd de paddenstoelen in stukjes. Snij de paprika in blokjes. Wentel de paddestoelen door de maizena zodat deze volledig bedekt zijn.
Verhit in een pan de olie and frituur de paddenstoelen voor 2 minuten totdat deze licht goudbruin zijn geworden. Laat daarna uitlekken. Verhit opnieuw de olie en frituur de paddestoelen opnieuw voor 1 minuut totdat goudbruin zijn geworden.
Verhit in een pan de ingrediënten voor de saus en meng goed en breng aan de kook. Dan op middelhoog vuur laten sudderen totdat het wat indikt. Meng dan de paprika en de paddenstoelen erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117