Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Goreng Air Kelapa - gemarineerde gestoofde gebakken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Air Kelapa
gemarineerde gestoofde gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 salam blad
1/2 theel asam jawa
2 serai/sereh/citroengras, witte deel
300 ml kokoswater
olie

Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm lengkuas/laos
4 kemiri noten, geroosterd
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Snijd de serai in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de kip, de bumbu, de salam, de asam jawa en de serai en kook op laag vuur de kip vrijwel gaar. Schep de kip daarna uit de pan.
Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080839