banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Phat Thai - Thaise roergebakken mihoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Phat Thai
Thaise roergebakken mihoen
Ingrediënten:
250 gr. Mihoen
150 gr kipfilet in reepjes
100 gr. garnalen
2 eieren
100 gr. taugé
1 eetl ingemaakte witte radijs, fijngehakt
3 eetl olie
1 theel knoflook, fijngehakt
1 eetl sjalotjes, fijngehakt
1 theel gedroogde chilipepers
4 eetl gula jawa (palmsuiker)
4 eetl vissaus (nam pla)
4 eetl rijstazijn

garnering:
1 limoen
75 gr. wortel, in dunne reepjes
75 gr. Chinese kool of witte kool in dunne reepjes
2 eetl geroosterde pinda's, ontveld

Bereiding:
Week de mihoen een paar minuten in heet water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de sjalotjes en de knoflook. Voeg de garnalen, de radijs en de eieren toe en bak totdat de eieren rul zijn geworden.
Dan de gula jawa, de vissaus, de rijstazijn en de chilipepers toevoegen en bak alles even kort op. Dan de uitgelekte mihoen toevoegen en bak alles nog 2 minuten, dan de lente-uitjes en de taugé toevoegen. Kort bakken totdat het heet en gaar is.
Garneer met de pinda's, wortel, kool en een schijfje limoen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39956706