1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Phat Thai
Thaise roergebakken mihoen
Ingrediënten:
250 gr. Mihoen
150 gr kipfilet in reepjes
100 gr. garnalen
2 eieren
100 gr. taugé
1 eetl ingemaakte witte radijs, fijngehakt
3 eetl olie
1 theel knoflook, fijngehakt
1 eetl sjalotjes, fijngehakt
1 theel gedroogde chilipepers
4 eetl gula jawa (palmsuiker)
4 eetl vissaus (nam pla)
4 eetl rijstazijn

garnering:
1 limoen
75 gr. wortel, in dunne reepjes
75 gr. Chinese kool of witte kool in dunne reepjes
2 eetl geroosterde pinda's, ontveld

Bereiding:
Week de mihoen een paar minuten in heet water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de sjalotjes en de knoflook. Voeg de garnalen, de radijs en de eieren toe en bak totdat de eieren rul zijn geworden.
Dan de gula jawa, de vissaus, de rijstazijn en de chilipepers toevoegen en bak alles even kort op. Dan de uitgelekte mihoen toevoegen en bak alles nog 2 minuten, dan de lente-uitjes en de taugé toevoegen. Kort bakken totdat het heet en gaar is.
Garneer met de pinda's, wortel, kool en een schijfje limoen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35959270