1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Phat Thai
Thaise roergebakken mihoen
Ingrediënten:
250 gr. Mihoen
150 gr kipfilet in reepjes
100 gr. garnalen
2 eieren
100 gr. taugé
1 eetl ingemaakte witte radijs, fijngehakt
3 eetl olie
1 theel knoflook, fijngehakt
1 eetl sjalotjes, fijngehakt
1 theel gedroogde chilipepers
4 eetl gula jawa (palmsuiker)
4 eetl vissaus (nam pla)
4 eetl rijstazijn

garnering:
1 limoen
75 gr. wortel, in dunne reepjes
75 gr. Chinese kool of witte kool in dunne reepjes
2 eetl geroosterde pinda's, ontveld

Bereiding:
Week de mihoen een paar minuten in heet water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de sjalotjes en de knoflook. Voeg de garnalen, de radijs en de eieren toe en bak totdat de eieren rul zijn geworden.
Dan de gula jawa, de vissaus, de rijstazijn en de chilipepers toevoegen en bak alles even kort op. Dan de uitgelekte mihoen toevoegen en bak alles nog 2 minuten, dan de lente-uitjes en de taugé toevoegen. Kort bakken totdat het heet en gaar is.
Garneer met de pinda's, wortel, kool en een schijfje limoen.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806