Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Udang Jerbung Goreng - gebakken grote gekruide garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Jerbung Goreng
gebakken grote gekruide garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr Udang Jerbung / Fenneropenaeus merguiensis / banana prawn
1/2 limoen, sap
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
1 kemiri
3 cm kunyit
2 cm jahe
2 cm lengkuas/laos

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de kop. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de garnalen met het limoensap, het zout en de bumbu en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de garnalen gaar en roodbruin. Serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812385