1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Ijo
groene garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gamba's / tijgergarnalen
1 theel zout
olie
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
6 groene lomboks
1 eetl limoenesap
1/2 theel palmsuiker
2 jeruk purut blaadjes
1/2 theel peper
1 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding;
Maak de gamba's schoon. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Meng de gamba's met het zout en laat 10 minuten staan.
Verhit in een pan de olie en bak de gamba's totdat deze van kleur veranderen en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de kecap, de peper en de palmsuiker toe en bak voor 1 minuut. Dan de gamba's toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het limoensap toevoegen en bak de gamba's al roerend gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407737