banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Ijo - groene garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Ijo
groene garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gamba's / tijgergarnalen
1 theel zout
olie
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
6 groene lomboks
1 eetl limoenesap
1/2 theel palmsuiker
2 jeruk purut blaadjes
1/2 theel peper
1 eetl kecap manis

Cara membuat:
bereiding;
Maak de gamba's schoon. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Meng de gamba's met het zout en laat 10 minuten staan.
Verhit in een pan de olie en bak de gamba's totdat deze van kleur veranderen en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de kecap, de peper en de palmsuiker toe en bak voor 1 minuut. Dan de gamba's toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het limoensap toevoegen en bak de gamba's al roerend gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570073