Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pecak Gurame - karper in romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pecak Gurame
karper in romige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 karper
1 eetl citroensap
1 theel zout
2 eetl olie
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 eetl room

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
5 rode uien
5 teentjes knoflook
4 kemiri
1 cm jahe
2 cm kunyit
1 cm kencur
1 cm laos
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng (gebakken uitjes)
2 limoenen, partjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees van de vis en marineer het met het citroensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar en schep deze uit de pan. Voeg de bumbu toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de santen en de room toevoegen en dit zachtjes laten inkoken tot een wat dikke saus. Schep de saus over de vis en strooi de bawang goreng erover en garneer het met partjes limoen.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068713