banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Pecak Gurame - karper in romige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Pecak Gurame
karper in romige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 karper
1 eetl citroensap
1 theel zout
2 eetl olie
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 eetl room

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
5 rode uien
5 teentjes knoflook
4 kemiri
1 cm jahe
2 cm kunyit
1 cm kencur
1 cm laos
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng (gebakken uitjes)
2 limoenen, partjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees van de vis en marineer het met het citroensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar en schep deze uit de pan. Voeg de bumbu toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de santen en de room toevoegen en dit zachtjes laten inkoken tot een wat dikke saus. Schep de saus over de vis en strooi de bawang goreng erover en garneer het met partjes limoen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37602200