logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kailan tumis ayam taosi
gebakken kailan met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 eetl zwarte bonen pasta (taosi)
1 kipfilet
250 kailan (chinese broccoli)
1 theel vissaus
mespunt zout
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 theel sesamolie
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in plakjes. Snijd de kailan in stukken en hak de kip grof. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 1 minuut. Voeg de taosi toe en roer goed. Dan de kip toevoegen en bak deze voor 3 minuten. Voeg de kailan toe, de vissaus, het zout en de palmsuiker en roer goed. Voeg het water toe en kook het geheel gaar, roer de sesamolie erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 76 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176462