banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kailan tumis ayam taosi - gebakken kailan met kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kailan tumis ayam taosi
gebakken kailan met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 eetl zwarte bonen pasta (taosi)
1 kipfilet
250 kailan (chinese broccoli)
1 theel vissaus
mespunt zout
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 theel sesamolie
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de lomboks in plakjes. Snijd de kailan in stukken en hak de kip grof. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 1 minuut. Voeg de taosi toe en roer goed. Dan de kip toevoegen en bak deze voor 3 minuten. Voeg de kailan toe, de vissaus, het zout en de palmsuiker en roer goed. Voeg het water toe en kook het geheel gaar, roer de sesamolie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39797706