Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Kailan Tumis Udang - roerbak van kailan met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kailan Tumis Udang
roerbak van kailan met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kailan (Chinese broccoli)
150 gr garnalen
4 teentjes knoflook
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 theel vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 theel sesamolie
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kailan in stukken. Pel de garalen maar laat de staart zitten. Hak de knoflook fijn en snijd de keriting in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de keriting voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Meng de kailan erdoor en bak deze zacht.
Dan de vissaus, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water en de sesamolie toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat het vocht geabsorbeerd is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449018