banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kailan Tumis Udang - roerbak van kailan met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kailan Tumis Udang
roerbak van kailan met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kailan (Chinese broccoli)
150 gr garnalen
4 teentjes knoflook
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 theel vissaus
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 theel sesamolie
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kailan in stukken. Pel de garalen maar laat de staart zitten. Hak de knoflook fijn en snijd de keriting in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de keriting voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Meng de kailan erdoor en bak deze zacht.
Dan de vissaus, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water en de sesamolie toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat het vocht geabsorbeerd is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 343 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40074569