banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Jukut Ares - bananenboommerg in bouillon
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jukut Ares
bananenboommerg in bouillon
bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr bananenboommerg (ares)
voldoende zout
1 serehstengel, gekneusd
4 eetl. base megenep (zie recept)
3 salam blad
1/2 theel. witte peper
1/2 theel. zwarte peper
900 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl. olie

Taburan:
garnering
6 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunnen plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Snijd de ares in dunne reepjes en bestrooi deze met zout. Laat het 60 minuten intrekken en knijp daarna het vocht uit de ares zodat de ares droog en zacht worden. Daarna afspoelen en laten uitlekken.
Verhit in een pan de bouillon en voeg daar de salam, de pepers, de sereh en de base megenep aan toe en laat dit langdurig doorkoken totdat nog 500 ml bouillon over is. Dan de ares toevoegen en het geheel in 10 minuten zachtjes gaar stoven. Bestrooi de ares met de gebakken sjalotten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 416 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115471