logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Payeh Billeh
Gekruide vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ikan teri
5 sjalotten
3 zure stervruchten (belimbing wuluh)
2 eetl. gebruikte bakolie
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan;
boemboe:
2 rode lomboks
16 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)
5 asam sundai

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in plakjes en de stervruchten in stukjes, Verwijder de koppen van de vis. Meng de vis met de boemboe, de sjalotten, het zout, de olie en de stervruchten en verdeel dit in porties. Verpak de porties in bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikkers. Roosrer vervolgens de pakketjes in 12 minuten boven een houtskoolvuurtje gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 149 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176508