1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Rawon Daging

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. magere runderlappen,
2 theel. gula jawa (palmsuiker)
2 eetl. olie
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl. ketjap manis,
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook,
2 cm kunyit (kurkuma)
1 theel. ketumbar,
2 cm laos,
1/2 theel. trassi,

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Verhit het water met het vlees, het zout en de sereh en stoof dit voor 1 uur. Dan de gefruite boemboe en de ketjap toevoegen en het geheel nog 30 minuten laten sudderen totdat het vlees gaar is.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131