banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Semur Tahu Tempe Bakar - gestoofde gebakken tahu en tempe in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Tahu Tempe Bakar
gestoofde gebakken tahu en tempe in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tahu/tofu
250 gr tempe
4 teentjes knoflook
1/4 theel zout
6 eetl olie
6 cm kaneel
1/2 nootmuskaat
3 kruidnagels
6 eetl kecap manis
1 lente-ui
500 ml water

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel zout

Taburan:
garnering:
3 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe en de tahu in plakken van 4x4x1cm. Hak de knoflook fijn. Meng de knoflook met het zout en 2 eetl olie en wrijf hiermee de plakken tahu en tempe in. Rooster of bak de tempe en de tahu aan beide kanten bruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui in stukjes en plet de nootmuskaat. Verhit 4 eetl olie en fruit de bumbu, de kaneel, de nootmuskaat en de kruidnagels voor 4 minuten. Voeg dan het water en de tahu en de tempe toe en breng aan de kook. Vervolgens de lente-ui en de kecap toevoegen en kook nog kort verder alles gaar en geurig. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37195025