1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Tahu Tempe Bakar
gestoofde gebakken tahu en tempe in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tahu/tofu
250 gr tempe
4 teentjes knoflook
1/4 theel zout
6 eetl olie
6 cm kaneel
1/2 nootmuskaat
3 kruidnagels
6 eetl kecap manis
1 lente-ui
500 ml water

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel peper
1 theel zout

Taburan:
garnering:
3 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe en de tahu in plakken van 4x4x1cm. Hak de knoflook fijn. Meng de knoflook met het zout en 2 eetl olie en wrijf hiermee de plakken tahu en tempe in. Rooster of bak de tempe en de tahu aan beide kanten bruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui in stukjes en plet de nootmuskaat. Verhit 4 eetl olie en fruit de bumbu, de kaneel, de nootmuskaat en de kruidnagels voor 4 minuten. Voeg dan het water en de tahu en de tempe toe en breng aan de kook. Vervolgens de lente-ui en de kecap toevoegen en kook nog kort verder alles gaar en geurig. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494