banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 15 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 26 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Yaam Thua Poo
salade van kouseband
Ingrediënten:
150 gr kouseband
4 sjalotten
125 gr gekookte garnalen
100 gr kippenvlees
4 groene rawits
1 rode lombok
50 gr pinda's
75 ml kokosmelk
25 ml vissaus (nam pla)
50 ml limoenap
25 gr suiker
25 ml chilisaus
25 gr kokos
150 ml water

Bereiding:
Rooster de kokos goudbruin in een koekepan zonder olie. Wrijf of maal daarna de kokos fijn. Kook de kip in het water gaar en snijd of pluk het vlees daarna fijn in sliertjes. Snijd de kouseband in stukjes en blancheer deze in kokend water. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de garnalen doormidden. Snijd de lombok en de rawits grof en kneus deze met de pinda's. Meng dit met de garnalen, het vlees, de kokosmelk, de vissaus, de suiker, de chilisaus en het limoensap. Dan de sjalotten en de kouseband erdoorheen mengen en bestrooi het gerecht met de kokos.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36500405