Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Yaam Thua Poo - salade van kouseband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yaam Thua Poo
salade van kouseband
Ingrediënten:
150 gr kouseband
4 sjalotten
125 gr gekookte garnalen
100 gr kippenvlees
4 groene rawits
1 rode lombok
50 gr pinda's
75 ml kokosmelk
25 ml vissaus (nam pla)
50 ml limoenap
25 gr suiker
25 ml chilisaus
25 gr kokos
150 ml water

Bereiding:
Rooster de kokos goudbruin in een koekepan zonder olie. Wrijf of maal daarna de kokos fijn. Kook de kip in het water gaar en snijd of pluk het vlees daarna fijn in sliertjes. Snijd de kouseband in stukjes en blancheer deze in kokend water. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de garnalen doormidden. Snijd de lombok en de rawits grof en kneus deze met de pinda's. Meng dit met de garnalen, het vlees, de kokosmelk, de vissaus, de suiker, de chilisaus en het limoensap. Dan de sjalotten en de kouseband erdoorheen mengen en bestrooi het gerecht met de kokos.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735