Recente reacties

Ron 3 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
1 Comment
Sambal Matah - rauwe sambal

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal Matah
rauwe sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 rawits, fijngesneden
15 sjalotten
5 tenen knoflook,fijngesneden
5 limoenblaadjes, heel erg fijngesneden
1 theel geroosterde trassie
1 theel zout
2 eetl limoensap
1/4 theel zwarte peper
80 ml olie

Cara membuat:
bereiding:
Snipper de sjalotten fijn en meng dit zorgvuldig met de andere ingrediënten. Serveer deze sambal bij vis of kip.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Suuz · 6 years ago
    Hi. Hoe kan je sambal matah het beste bewaren, en hoe lang? Ik heb een mooie weckpot waar ik het in bewaar.

who is online

We hebben 253 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108494