Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sup Ayam Sayuran - soep van kip en groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sup Ayam Sayuran
soep van kip en groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1000 ml water
2 wortelen
1 ui
500 gr kool
4 tomaten
2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 lente-uitjes
2 takjes selderij (blaadjes)
1 rode rawit
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Snijd de ui, de rawit, de lente-ui en de kool fijn en snijd de tomaten in partjes. Schil de wortelen en snijd deze in kleine blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui voor 3 minuten. Voeg dan de wortelen en de kip toe en bak de kip rondom bruin. Dan de kool en de tomaten toevoegen en meng. Vervolgens het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en breng aan de kook. Dan zachtjes voor 1 uur laten sudderen.
Vervolgens de lente-ui en de selderij toevoegen, meng goed en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435876