Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sambal Tempe Pedas Harum
pittig gebakken tempe met kemangi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tempe
4 teentjes knoflook
6 rode rawits
2 rode lomboks
3 cm kencur
1 theel zout
1 bosje kemangi
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tempe goudbruin en zet apart.
wrijf of maal de knoflook, de raits, de lomboks de kencur en het zout fijn tot een pasta. Pureer de tempe en meng dit erdoor. Dan de kemangi erdoor mengen en serveer.

who is online

We hebben 248 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573689