Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Tempe Pedas Harum - pittig gebakken tempe met kemangi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Tempe Pedas Harum
pittig gebakken tempe met kemangi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr tempe
4 teentjes knoflook
6 rode rawits
2 rode lomboks
3 cm kencur
1 theel zout
1 bosje kemangi
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tempe goudbruin en zet apart.
wrijf of maal de knoflook, de raits, de lomboks de kencur en het zout fijn tot een pasta. Pureer de tempe en meng dit erdoor. Dan de kemangi erdoor mengen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 241 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018801