banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Masak Pindang Bening
gebakken garnalen in een frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr grote garnalen
1 theel zout
1/2 eetl citroensap
800 ml water
1 salam blad
1 cm laos
2 serai/sereh/citroengras
3 groene tomaten
2 theel zout
1 theel palmsuiker
50 gr asam/tamarinde
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm kunyit
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en wrijf deze in met het citroensap en zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en bak/frituur de garnalen bruin. Zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en snijd de tomaten in kleine stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu, de salam, de laos, de serai, de tomaten, het zout, de palmsuiker en de asam en meng alles goed. Dan de garnalen toevoegen en breng aan de kook.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253776