banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Masak Pindang Bening - gebakken garnalen in een frisse saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Masak Pindang Bening
gebakken garnalen in een frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr grote garnalen
1 theel zout
1/2 eetl citroensap
800 ml water
1 salam blad
1 cm laos
2 serai/sereh/citroengras
3 groene tomaten
2 theel zout
1 theel palmsuiker
50 gr asam/tamarinde
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm kunyit
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en wrijf deze in met het citroensap en zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en bak/frituur de garnalen bruin. Zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en snijd de tomaten in kleine stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu, de salam, de laos, de serai, de tomaten, het zout, de palmsuiker en de asam en meng alles goed. Dan de garnalen toevoegen en breng aan de kook.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585102