banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Masak Rica-Rica Jerbung - gebakken garnalen in een pittige rode saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Udang Masak Rica-Rica Jerbung
gebakken garnalen in een pittige rode saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr grote garnalen
100 ml water
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie
1 limoen, sap
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 rode lomboks
3 rode rawits
1 cm jahe
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de garnalen met het limoensap en het zout en laat dit 20 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 6 minuten. voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en bak de garnalen verder gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576806