Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Kerang Hijau Balado - pittig gestoofde mosselen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kerang Hijau Balado
pittig gestoofde mosselen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kerang hijau/perna viridis/groene mossel, anders mosselen (gekookt en zonder schelp)
2 rode lomboks
4 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
2 jeruk purut blaadjes
4 eetl water
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
water
olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
11 rode rawits
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de lengkuas, de serai en de jeruk purut voor 5 minuten.
Voeg dan het water, het zout, de palmsuiker en de mosselen toe en meng goed. Bak totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936580