Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Masak Taoco - gekruide (tijger)garnalen met taoco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Masak Taoco
gekruide (tijger)garnalen met taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr grote garnalen (tijger)
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
3 salam blaadjes
2 cm lengkuas/laos
2 eetl taoco
1/4 theel palmsuiker
1 eetl asamwater
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de salam en de laos voor 5 minuten.
Voeg dan de taoco toe en meng goed. Dan de garnalen toevoegen en roer totdata deze van kleur veranderen.
Dan de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water en het asamwater toevoegen en roer totdat alles gaar is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022937