logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Udang Masak Taoco
gekruide (tijger)garnalen met taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr grote garnalen (tijger)
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
3 salam blaadjes
2 cm lengkuas/laos
2 eetl taoco
1/4 theel palmsuiker
1 eetl asamwater
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de salam en de laos voor 5 minuten.
Voeg dan de taoco toe en meng goed. Dan de garnalen toevoegen en roer totdata deze van kleur veranderen.
Dan de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water en het asamwater toevoegen en roer totdat alles gaar is geworden.

Add comment

Submit

who is online

We have 215 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44408872