logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Ayam Goreng Bumbu Kari
gebakken kip met kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1/2 limoen, sap
1/2 theel zout
2 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
2 kemiri noten
1 theel kerriepoeder

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 6 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het limoensap en de kip erdoor.
Verhit een pan en voeg het mengsel toe samen met de serai, de salam en het zout en kook op laag vuur en afgesloten totdat het vocht is verdampt.
Verhit in een pan de olie en bak de kip daarna bruin. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 197 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139845