Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Ayam Goreng Bumbu Kari - gebakken kip met kerrie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Bumbu Kari
gebakken kip met kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1/2 limoen, sap
1/2 theel zout
2 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
2 kemiri noten
1 theel kerriepoeder

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 6 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het limoensap en de kip erdoor.
Verhit een pan en voeg het mengsel toe samen met de serai, de salam en het zout en kook op laag vuur en afgesloten totdat het vocht is verdampt.
Verhit in een pan de olie en bak de kip daarna bruin. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812266