banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 5 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Buncis
pittige boontjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
10 kippenlevertjes
3 rode lomboks
1 theel zout
1 theel palmsuiker
250 ml kokosmelk
1 eetl asamwater
3 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 tomaat
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 theel terasi/trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in stukjes, de lever in stukjes en de lomboks in dunne repen. Snijd de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos en de lomboks voor 5 minuten. Dan de tomaat toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de lever toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan de boontjes, het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel totdat de olie vrijkomt. Dan het asamwater toevoegen en kook het geheel verder gaar.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36230054