banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sambal Goreng Bunga Kates - Sambal goreng van papayabloemen met petehbonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Bunga Kates
Sambal goreng van papayabloemen met petehbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr papayabloemen
18 petehbonen
50 gr ebi
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
4 cm laos, gekneusd
3 eetl.olie
3 salam blad
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 theel. palmsuiker (gula jawa)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten,de knoflook in dunne plakjes en de peteh doormidden. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Dan de ebi, de laas, de salam en de petehbonen toevoegen en dit 2 minuten bakken. Vervolgens de palmsuiker, het zout en de kokosmelk toevoegen. Als de kokosmelk kookt dan de papayabloemen toevoegen en het geheel nog zachtjes 15 minuten laten sudderen.op een laag vuur koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39933281