banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pindang Ayam Labu Kuning - gestoofde gekruide kip met pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pindang Ayam Labu Kuning
gestoofde gekruide kip met pompoen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
200 gr labu kuning / gele pompoen
2 cm lengkuas/laos
2 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
1 theel zout
1700 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks, ontpit
2 groene lomboks, ontpit
4 cm kunyit, geroosterd
10 belimbing sayur

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Snijd de pompoen in blokjes. Snijd de ingrediënten voor de bumbu in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de laos voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak totdat deze van kleur verandert.
Dan het water, de kecap, de palmsuiker en het zout toevoegen en breng het aan de kook. Voeg dan de pompoen toe en kook het verder gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 292 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565447