1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang Ayam Kecombrang
gebakken kip in een gevulde kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel citroensap
1 theel zout
1500 ml water
2 salam blaadjes
2 cm laos
3 strengen kecombrang
2 tomaten
3 rode lomboks
3 groene lomboks
5 sjalotjes
3 teentje knoflook
3 cm kunyit
2 eetl kecap manis
3 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes, de tomaten in blokjes, de lomboks in grote stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de kecombrang in stukken. Marineer de kip met het zout en het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak de kip rondom bruin. Voeg de knoflook en de sjalotjes toe en bak deze voor 2 minuten.
Verhit in een pan het water en voeg de salam, de kecombrang, de tomaten, de lomboks, de sjalotjes, de  knoflook, de laos en de kunyit toe en kook dit voor een paar minuten. Voeg dan de kip toe en breng aan de kook. Dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en stoof het verder gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35959382