1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang Ayam Kecombrang
gebakken kip in een gevulde kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel citroensap
1 theel zout
1500 ml water
2 salam blaadjes
2 cm laos
3 strengen kecombrang
2 tomaten
3 rode lomboks
3 groene lomboks
5 sjalotjes
3 teentje knoflook
3 cm kunyit
2 eetl kecap manis
3 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes, de tomaten in blokjes, de lomboks in grote stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de kecombrang in stukken. Marineer de kip met het zout en het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak de kip rondom bruin. Voeg de knoflook en de sjalotjes toe en bak deze voor 2 minuten.
Verhit in een pan het water en voeg de salam, de kecombrang, de tomaten, de lomboks, de sjalotjes, de  knoflook, de laos en de kunyit toe en kook dit voor een paar minuten. Voeg dan de kip toe en breng aan de kook. Dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en stoof het verder gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886390