banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Pindang Ayam Kecombrang - gebakken kip in een gevulde kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang Ayam Kecombrang
gebakken kip in een gevulde kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel citroensap
1 theel zout
1500 ml water
2 salam blaadjes
2 cm laos
3 strengen kecombrang
2 tomaten
3 rode lomboks
3 groene lomboks
5 sjalotjes
3 teentje knoflook
3 cm kunyit
2 eetl kecap manis
3 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes, de tomaten in blokjes, de lomboks in grote stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de kecombrang in stukken. Marineer de kip met het zout en het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak de kip rondom bruin. Voeg de knoflook en de sjalotjes toe en bak deze voor 2 minuten.
Verhit in een pan het water en voeg de salam, de kecombrang, de tomaten, de lomboks, de sjalotjes, de  knoflook, de laos en de kunyit toe en kook dit voor een paar minuten. Voeg dan de kip toe en breng aan de kook. Dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en stoof het verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39980000