banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 9 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 20 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 26 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang Ayam Kecombrang
gebakken kip in een gevulde kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel citroensap
1 theel zout
1500 ml water
2 salam blaadjes
2 cm laos
3 strengen kecombrang
2 tomaten
3 rode lomboks
3 groene lomboks
5 sjalotjes
3 teentje knoflook
3 cm kunyit
2 eetl kecap manis
3 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes, de tomaten in blokjes, de lomboks in grote stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de kecombrang in stukken. Marineer de kip met het zout en het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak de kip rondom bruin. Voeg de knoflook en de sjalotjes toe en bak deze voor 2 minuten.
Verhit in een pan het water en voeg de salam, de kecombrang, de tomaten, de lomboks, de sjalotjes, de  knoflook, de laos en de kunyit toe en kook dit voor een paar minuten. Voeg dan de kip toe en breng aan de kook. Dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en stoof het verder gaar.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36465811