1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang siap
Kip in pindangsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
7 jeruk purut blaadjes
2 serehstengels, gekneusd
zout naar smaak
1500 ml water

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinoten
1 theel. trasi bakar
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks,
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
1 cm kencur
3 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukjes en de jerut purutblaadjes zeer fijn. Verhit het water in een pan en voeg daar de jerut purutblaadjes aan toe. Laat het water eerst zolang koken totdat het groen kleurt. Voeg dan all overige ingrediënten aan toe en laat de kip zachtjes in 45 minuten gaar stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34253771