1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang siap
Kip in pindangsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
7 jeruk purut blaadjes
2 serehstengels, gekneusd
zout naar smaak
1500 ml water

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinoten
1 theel. trasi bakar
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 rode lomboks,
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
1 cm kencur
3 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukjes en de jerut purutblaadjes zeer fijn. Verhit het water in een pan en voeg daar de jerut purutblaadjes aan toe. Laat het water eerst zolang koken totdat het groen kleurt. Voeg dan all overige ingrediënten aan toe en laat de kip zachtjes in 45 minuten gaar stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789469