1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Piendang Anak Domba
lams/schapenvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees of schapenvlees
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl kecap manis
1 theel asem
250 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalloten
3 cm laos
2 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
2 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en kook hierin het vlees voor 20 minuten. Verhit in een pan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh en het zout voor 2 minuten. Voeg dit vervolgens bij het vlees samen met de kecap en de asem en laat dit nog 45 minuten zachtjes stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452