banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Urap Kelapa - groenten met lamsvlees in kokossaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Urap Kelapa
groenten met lamsvlees in kokossaus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
100 gr geraspte kokos
1/2 limoen
1 theel geraspte citroenschil
zout naar smaak
1/2 theel gerapste gula jawa (palmsuiker)
300 gr lamsvlees
100 gr taugé
1/2 witte kool
200 gr kouseband

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
1 cm kencur
2 eet ketjap manis
2 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en marineer hiermee het vlees voor 2 uur. rooster het vlees daarna in 30 minuten gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje. Snijd het vlees vervolgens in kleine stukjes.
Snijd de kouseband in kleine stukjes en de kool in dunne reepjes. Blancheer de groenten en laat deze daarna uitlekken. Rooster de kokos in een koekepan goudbruin. Meng het vlees met de kokos, de citroenschil, de suiker en het limoensap door de groenten en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 197 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674982