banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
sateh gourih

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr varkenshaas
4 eetl ketjap manis
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 limoen
1/8 blok santen
250 ml heet water

Haluskan:
boemboe:
2 lomboks (spaanse pepers)
2 teentjes knoflook
2 kemirienoten, gepoft

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf om maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in kleine stukjes en meng dit met de boemboe en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Meng vervolgens de ketjap, de limoensap en de gula jawa en meng dit totdat de suiker is opgelost. Los de santen op in het water en meng dit met de ketjap/suiker mengsel. Meng alles met het vlees en laat dit 2 uur intrekken.
Rijg het vlees aan de satépennen en rooster het vlees gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36490457