1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule itik
eend in een pittige en kruidige kokossaus
Bahan-bahan:
ingregiënten:
1 eend van 2 kg, schoongemaakt
zout naar smaak
2 limoenen
10 uien, in dunne ringen
1/4 gerapste kokosnoot, zonder olie gebakken en gemalen
900 ml dikke kokosmelk (santen asli)
150 ml slaolie
1500 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Haluskan:
boemboe:
11 rode lomboks (Spaanse pepers)
20 witte peperkorrels
5 cm gember
5 cm laos
3 kruidnagelen
1 volle theel ketoembar
2 blaadjes foelie
1/2 theel anijszaad
snufje venkel
0,5 cm kaneel
snufje nootmuskaat

Cara membuat:
bereiding:
Gril de eend totdat het vet uit het vel loopt. Snijd vervolgens de eend in stukjes van 5x8cm.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een paste en meng daar het limoensap doorheen. Wrijf met dit gevormde mengsel de stukken eend in.
Voeg dan aan de eendenstukjes de uien, de kokos en de dikke kokosmelk toe. Verhit vervolgens de olie op een middelhoog vuur en leg dan het eendemengsel in de olie en doe het deksel op de pan.
Laat de eend zachtjes koken tot bijna al het vocht verdampt is. Meng dan de dunne kokosmelk door de massa. Stoof het gerecht tot de eend heel zacht en de saus gebonden is.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767710