1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gule Itik 2
Gestoofde eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend (1500 gr)
1 serehstengel, gekneusd
5 eetl olie
5 jeruk perutblaadjes
500 ml water
3 asam kandis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
13 kemirinoten
1/2 eetl. witte peper
10 sjalotten
6 teentjes knoflook
7 groene lomboks
7 groene rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
6 cm kunyit (kurkuma)
6 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh en de jerk purut voor 3 minuten. Dan de eend toevoegen en het geheel nog 5 minuten bakken. Vervolgens het water toevoegen en dit alles nog 1 uur zachtjes stoven. Dan het zout en de asem kandis toevoegen en nog 5 minuten zachtjes laten sudderen. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382061