1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Woku Pedas Balut Pandan
in pandanblad verpakte pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kippendijen
1 theel citroensap
5 jeruk purut blaadjes
1 pandan blad
1 kunyit blad
50 gr kemangi
4 lente-uitjes
1 tomaat
1000 ml water
16 pandan blad
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
3 rode lomboks
3 rode rawits
2 cm kunyit
2 cm jahe
3 serehstengels
8 kemiri noten
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes en marineer dit met het citroensap en laat het 15 minuten rusten. Snijd het pandan blad en het kunyit blad in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat en lentui in stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de bumbu, de jeruk purut, het pandan blad, het kunyitblad, de kemangi, de lenteui en de tomaat en breng aan de kook. Voeg de kip toe en stoof dit todat de saus in ingedikt.
Neem wat van het mengsel en verpak dit in pandanblad (16 stuks). Stoom of rooster vervolgens het pakketje voor 15 minuten. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812898