Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Woku Pedas Balut Pandan - in pandanblad verpakte pittige kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Woku Pedas Balut Pandan
in pandanblad verpakte pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kippendijen
1 theel citroensap
5 jeruk purut blaadjes
1 pandan blad
1 kunyit blad
50 gr kemangi
4 lente-uitjes
1 tomaat
1000 ml water
16 pandan blad
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
3 rode lomboks
3 rode rawits
2 cm kunyit
2 cm jahe
3 serehstengels
8 kemiri noten
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes en marineer dit met het citroensap en laat het 15 minuten rusten. Snijd het pandan blad en het kunyit blad in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat en lentui in stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de bumbu, de jeruk purut, het pandan blad, het kunyitblad, de kemangi, de lenteui en de tomaat en breng aan de kook. Voeg de kip toe en stoof dit todat de saus in ingedikt.
Neem wat van het mengsel en verpak dit in pandanblad (16 stuks). Stoom of rooster vervolgens het pakketje voor 15 minuten. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912129