Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Woku Pedas Balut Pandan
in pandanblad verpakte pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kippendijen
1 theel citroensap
5 jeruk purut blaadjes
1 pandan blad
1 kunyit blad
50 gr kemangi
4 lente-uitjes
1 tomaat
1000 ml water
16 pandan blad
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
3 rode lomboks
3 rode rawits
2 cm kunyit
2 cm jahe
3 serehstengels
8 kemiri noten
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes en marineer dit met het citroensap en laat het 15 minuten rusten. Snijd het pandan blad en het kunyit blad in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat en lentui in stukjes.
Verhit in een pan het water en voeg de bumbu, de jeruk purut, het pandan blad, het kunyitblad, de kemangi, de lenteui en de tomaat en breng aan de kook. Voeg de kip toe en stoof dit todat de saus in ingedikt.
Neem wat van het mengsel en verpak dit in pandanblad (16 stuks). Stoom of rooster vervolgens het pakketje voor 15 minuten. Serveer.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573689